Oferim peste 300 de tipuri de produse din stoc cu livrare imediată pentru următoarele proceduri: degresare, decapare,  brunare, fosfatare, protecție anticorozivă și colorare a oțelului, a fontei și aliajelor acestora.

 

Degresare/decapare

Produse alcaline Produse chimice de degresare pentru îndepărtarea uleiurilor, emulsiilor, grăsimilor de trefilare și a reziduurilor de lustruire. Grupul de produse include formule blânde, precum și concentrate puternice de degresare alcaline. Sunt ușor de utilizat, soluția se prepară și se înlocuiește cu un singur produs. Aplicare flexibilă: pentru procese la cald și la rece, sub formă lichidă sau pulbere, pentru fier și metale neferoase. Utilizare: pulverizare, imersie, proces cu ultrasunete. Produse Rosalit Produse chimice de decapare pentru îndepărtarea ruginii, a calcarului și a agenților de tragere. Acid clorhidric special, acid sulfuric, pe bază de acid fosforic și murături mixte. Sunt gata de utilizare, astfel încât produsele conțin deja agenți tensioactivi și inhibitori. Utilizare: proces de imersie.

Brunare/vopsire

Produse Brün Săruri de bronzare pentru oxidarea neagră a fierului și a pieselor din fontă în scopuri de protecție optică și anticorozivă, utilizate într-un proces cu una, două și trei băi. Produsele noastre sunt potrivite pentru piese de mașini, unelte, piese standard și tehnologie de arme. Utilizare: proces de imersie. Produse colorante Săruri și soluții speciale pentru înnegrirea chimică a oțelului inoxidabil, a cuprului galben și roșu, a aliajelor de zinc și a argintului nou.

Protectie anticoroziva

Fluid – ulei care înlocuiește apa Produs gata de utilizare. Pentru crearea suprafețelor lucioase uscate, parțial lucibile sau uleioase. Formează o peliculă subțire cu proprietăți excelente de protecție împotriva coroziunii, ideală pentru suprafețele metalice bronzate și netratate. Utilizare: proces de imersie. Agenți pasivi – protecție temporară împotriva coroziunii Produce o suprafață uscată cu proprietăți de protecție împotriva coroziunii pe termen scurt, în primul rând pentru aplicare înainte de lăcuire și pulverizare cu pulbere. (lacuire, vopsele cu pulbere, etc.) pentru aplicarea ulterioară. Utilizare: proces de imersie. Emulsină – protecție împotriva ruginii Odată cu aplicarea sa, se formează un strat de peliculă de suprafață cu proprietăți remarcabile de protecție împotriva coroziunii, care poate fi ajustat în funcție de concentrație. Formează suprafețe de la uscat la ușor strălucitor. Excelent pentru metale fosfatate și netratate. Utilizare: proces de imersie.

Fosfatarea

Produse cu fosfat pentru fosfatarea zincului, zincului-calcului, fierului și manganului. Domenii de aplicare: acoperiri subțiri pentru procese de formare la rece, componente de precizie, pentru a crea acoperiri ca suprafețe de aderență și pentru a îmbunătăți proprietățile de alunecare, precum și pentru a crea un strat de protecție anticorozivă cu rezistență ridicată la uzură. Utilizare: pulverizare și scufundare.


Sunteți interesat de serviciul nostru? Solicitați o cotație gratuită!

CAPTCHA image

Acest lucru ne ajută la prevenirea spam-urilor, vă mulțumim